Контакт

Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


واحد برنامه نویسی

تمام امور پشتیبانی فنی مربوط به سایت ها ، اپلیکیشن ها ، اسکریپت ها و...

واحد فروش

تمام سوالات در رابط با فروش سرویس ها و خدمات هنرگردون با مشاوره رایگان از این واحد پیگیری شود .

واحد مدیریت

نظارت ، پیشنهادات ، انتقادات ، ارتباط مستقیم با مدیران از این .احد پیگیری میشود .